Thursday, January 19, 2012

First baby

Yea, ma first baby.. Bejaya jugak jait blouse walaupun senget2.. Nway, it was ma first trial rite.. So its fine.. Haha.. Ayat nk sedapkan ati je tu..

Sunday, December 11, 2011

Back to school.

Finally.... Im going back to school... Da bekarat otak 7 bulan tak buat ape-ape..

December.. Mula la class menjahit.. Hihi... Da tua-tua baru nk blaja menjait... Malu la saya... But its okay... Life is never-ending learning process kan... Lets learn (;

Tuesday, November 22, 2011

they pop your looks

the dress that caught my eye... simple and comfy... yet they pop u girlssss!

source: poplook

Monday, November 21, 2011

bateri da full

its almost 7 months since my last update... lama betul berhibernasi.. huh, selama 7 bulan ni jugak la tempoh paling bahagia... life with no worries.. haha.. macam orang takde wawasan je. huh~

start bulan depan bermula la fasa baru... harap-harap rehat yang panjang tu dapat la pulih semula tenaga dan kumpul semua kekuatan untuk teruskan hidup.. cewah~

chaiyokkk! fighting! LOVE YOU JONGHYUN~~~ tetiba! :D

Wednesday, April 20, 2011

awesome

i heart this

Friday, April 8, 2011

Japanese streetstyle

sangat suka outfit ni... sangat sweet dan sopan.. like! like! like!

Tuesday, April 5, 2011

New Phase: Penganggur kehormat

bila dok pikir-pikir pasal keje ni... fed up pn ada.. uh.. kontrak da nak abes ni... pas ni nak keje ape lak... adusss.. pening.. pening... hutang membukit... cane nk byr.. ni yang rasa nak carik papa gula ni..

anyway... dalam dok memblog walking, tetiba la terjumpa gamba ni.. dan terdatang idea... macam nk buat handmade craft.. ceh... macam reti jew.. huhu... kalo jual, ada org nak beli ke... hmmm... koya la...