Sunday, December 11, 2011

Back to school.

Finally.... Im going back to school... Da bekarat otak 7 bulan tak buat ape-ape..

December.. Mula la class menjahit.. Hihi... Da tua-tua baru nk blaja menjait... Malu la saya... But its okay... Life is never-ending learning process kan... Lets learn (;

Tuesday, November 22, 2011

they pop your looks

the dress that caught my eye... simple and comfy... yet they pop u girlssss!

source: poplook

Monday, November 21, 2011

bateri da full

its almost 7 months since my last update... lama betul berhibernasi.. huh, selama 7 bulan ni jugak la tempoh paling bahagia... life with no worries.. haha.. macam orang takde wawasan je. huh~

start bulan depan bermula la fasa baru... harap-harap rehat yang panjang tu dapat la pulih semula tenaga dan kumpul semua kekuatan untuk teruskan hidup.. cewah~

chaiyokkk! fighting! LOVE YOU JONGHYUN~~~ tetiba! :D

Wednesday, April 20, 2011

awesome

i heart this

Friday, April 8, 2011

Japanese streetstyle

sangat suka outfit ni... sangat sweet dan sopan.. like! like! like!

Tuesday, April 5, 2011

New Phase: Penganggur kehormat

bila dok pikir-pikir pasal keje ni... fed up pn ada.. uh.. kontrak da nak abes ni... pas ni nak keje ape lak... adusss.. pening.. pening... hutang membukit... cane nk byr.. ni yang rasa nak carik papa gula ni..

anyway... dalam dok memblog walking, tetiba la terjumpa gamba ni.. dan terdatang idea... macam nk buat handmade craft.. ceh... macam reti jew.. huhu... kalo jual, ada org nak beli ke... hmmm... koya la...

Wednesday, March 23, 2011

must have: strip maxidress

She totally stole my heart with this look, and I'm truly inspired!
Can't wait to get my hands on some!!

Friday, February 25, 2011

yummyYummy thingy~

uhh... lazatnye... pic ni sungguh menggoda jiwa dan ragaku tatkala cuaca panas-panas cani... srlpppp... sangat lazatttttt... sedappppp.... uhhh.. aku tergoda..

this is an ice cream restaurant and serve Magnum-based desserts.. Magnum Cafe at Grand Indonesia~ade ke kat cni? may be ada, tp susah nk cari..





tepaksa la g mcD jap bali eskrim... huhu...

Monday, February 14, 2011

dream babe dream....

sungguh hawt la baju Dato' Ct ni... warna dia sweet.. cutting dia sgt cantik.. suka! suka! suka!

ok~ check.. masuk list..

Tuesday, February 1, 2011

bib necklace

sekarang ni da ramai pulak tengok hotties kat lua sana pakai necklace cani..mana nk dapat ye necklace ni~



comel la... rasa macam hawt je kalo pakai necklace ni.. (^_^)

hijab house

ada tak kedai tudung macam ni kat KL... kalo la terjumpa kedai macam ni... mesti nafsu shoping membuak-buak kan? huhu.. melettts uolls~


credit to haiina


Tuesday, January 25, 2011

color of joy

suka gile tgk poster ni... i heart the colors... soo sweet~

brand new labels from yanny&shea

Wednesday, January 12, 2011

awak tahu?

awak tAhu tak... saya suka awak!!!!! saya suka sangat..


uh.. kenapa la dia sangat comel.. dia buat saya bedebar-debar.. cinta gile sama dia!!! love you sukkie oppa... Saranghaeyo~~